Συνήθεις ερωτήσεις - FAQ

Συνήθεις ερωτήσεις - FAQ

Το kontolixima.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα αποκλειστικά για προϊόντα που είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης τους. Μέσω των υπηρεσιών μας οι καταναλωτές μπορούν να εντοπίσουν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, τα κοντολήξιμα προϊόντα που πωλούνται δίπλα τους.

Με τον όρο "κοντολήξιμα" αναφερόμαστε σε προϊόντα εξαιρετικής κατάστασης, τα οποία πλησιάζουν στην ημερομηνία λήξης τους.

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό όριο για να χαρακτηριστεί ένα προϊόν ως “κοντολήξιμο”, καθώς αυτό σχετίζεται με τη διάρκεια ζωής του κάθε προϊόντος.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι μερικοί μήνες, εβδομάδες ή ακόμα και ημέρες.

Αρχικά θα υπάρχουν 6 κύριες κατηγορίες: Τρόφιμα, Κάβα, Καθαριότητα, Υγιεινή – Ομορφιά, Λιπάσματα και Ζωοτροφές και σταδιακά θα προστεθούν και άλλες με στόχο να καλύψουμε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που έχουν ημερομηνία λήξης.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν κοντολήξιμα προϊόντα από κάθε σημείο λιανικής πώλησης. π.χ. Super Market, Mini Market, Κάβες, Pet shop, Φυτώρια κ.α.

Αν ενδιαφέρεστε να πουλάτε τα κοντολήξιμα προϊόντα σας κάνοντας χρήση των υπηρεσιών μας, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούμε συναντήσεις με εταιρείες για σύναψη συνεργασιών. Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε άμεσα για την έναρξη λειτουργίας μας και τις προσφορές μας, κάντε εγγραφή στο newsletter μας.

 

 

Μοιραστείτε το

 

 

Ενημερωθείτε πρώτοι

Κάντε τώρα εγγραφή στο Newsletter μας και ενημερωθείτε άμεσα
για την έναρξη λειτουργίας μας και τις προσφορές μας

 

 

Facebook YouTube
Κάντε Like στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι!

Σύντομα κοντά σας!

Μάθετε περισσότερα:

Ποιοι είμαστε

Πώς αγοράζω

Πώς πουλάω

FAQ

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα μας

Μοιραστείτε το

Είστε επαγγελματίας; Χονδρική πώληση